Formacions per l’educació

Des de l’Àrea d’Educació, hem participat activament en diverses formacions, que considerem fonamentals per continuar el nostre creixement i adquirir millors eines per donar suport als nens, nenes, joves i famílies, participants de la Fundació GironaEst.

Seminari sobre Pobresa Infantil i el Lleure Hem tingut l’oportunitat de participar en un seminari excepcional a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa ens ha brindat una visió profunda sobre la relació entre la pobresa infantil i les activitats de lleure.

Jornada “Chat GPT i IA en l’Àmbit Educatiu: Amics o Enemics?” Impulsada per la Comissió d’Educació de la Coordinadora Catalana de Fundacions, aquesta jornada va tenir com a objectiu explorar la relació entre la intel·ligència artificial i la seva aplicació en l’àmbit educatiu. Amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya, juntament amb el Col·legi de Docents i Professionals de la Cultura, vam analitzar les implicacions, reptes i oportunitats que aquesta tecnologia presenta per a l’educació.

Prevenció de Violència Masclista En col·laboració amb el Departament d’Igualtat i Feminismes, aquesta sessió va tenir com a objectiu proporcionar eines de sensibilització i prevenció de les violències masclistes en espais públics d’oci. L’Associació Drets Sexuals i Reproductius va ser la responsable de conduir aquesta formació crucial, amb l’enfocament de fomentar la corresponsabilitat comunitària davant de les violències masclistes als espais públics i d’oci.