Esport a l'Est

Què fem?


L’esport ha demostrat ser una eina molt positiva per treballar la inserció social d’infants i joves. Mitjançant l’esport es poden treballar valors transversals claus per al desenvolupament de les persones com l’autoestima, el treball en equip, l’alimentació, la responsabilitat. Els valors treballats junt amb la pràctica esportiva arriben tant als infants com a les seves famílies.  

Des de la Fundació Girona Est s’han creat quatre equips de futbol, de les categories Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví i Infantil. El futbol és actualment un dels projectes amb millors resultats dels que es duen a terme per a infants i joves i ha aconseguit ja donar sortida a les inquietuds extraescolars de 110 nens i nenes del barri, involucrant a també a les seves famílies. El projecte ha rebut un suport destacat de l’Ajuntament de Girona i del Girona Futbol Club.

Durant aquest curs també s’ha iniciat l’activitat de futbol femení, gràcies a la col·laboració de les escoles del barri. Aquesta activitat es fa al camp de futbol en horari extraescolar. 

El darrer projecte posat en marxa ha estat l’Escola de Bàsquet, que agrupa 30 nois i noies del barri ( principalment noies ) i que es distribueixen de moment en dos grups. Uns suports clau en aquest projecte han estat el de la Fundació Ricky Rubio, l’Ajuntament i la Diputació de Girona, però també del Club de Bàsquet Girona, del UniGirona Club de Bàsquet, l’empresa Kave Home.

Per últim, aquest any hem iniciat una activitat anomenada multiesport que té com a finalitat introduir la pràctica esportiva d’esports minoritaris o no tant coneguts entre els infants perquè puguin tenir una visió més amplia del conglomerat d’activitats esportives que poden dur a terme a Girona Est o a fora. En aquesta activitat es compta amb el suport del GEiEG amb un ampli bagatge en aquest sector.

Galeria


Últimes notícies

Apadrinant Somriures a Girona Est

El pròxim 29 de desembre de 2021 a les 19:30h, el Circ Solidari brindarà un espectacle ple de màgia i emoció, gràcies a la col·laboració de Rotary Girona, GEIEG , Fundació Girona Est i el Gran Circ de Nadal de Girona. El Pavelló Municipal dʼEsports…

Entrevista a Susana Berengena, directora del Col·legi Sagrada Família

Us compartim la primera de les moltes entrevistes que farem a grans referents que formen part de Girona Est. Així doncs, a continuació us mostrem l’entrevista que vam fer a la Susana Berengena, actual directora del Col·legi Sagrada Família i docent…