Esport a l'Est

Què fem?


L’esport ha demostrat ser una eina molt positiva per treballar la inserció social d’infants i joves. Mitjançant l’esport es poden treballar valors transversals claus per al desenvolupament de les persones com l’autoestima, el treball en equip, l’alimentació, la responsabilitat. Els valors treballats junt amb la pràctica esportiva arriben tant als infants com a les seves famílies.  

Des de la Fundació Girona Est s’han creat quatre equips de futbol, de les categories Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. El futbol és actualment un dels projectes amb millors resultats dels que es duen a terme per a infants i joves i ha aconseguit ja donar sortida a les inquietuds extraescolars de 70 nens i nenes del barri, involucrant a també a les seves famílies. El projecte ha rebut un suport destacat de l’Ajuntament de Girona i del Girona Futbol Club, alhora que ha treballat de la mà de l’Associació AASS, que fa  25 anys opera al barri impulsant projectes educatius i socials.

Durant aquest curs també s’ha iniciat l’activitat de futbol femení, gràcies a la col·laboració de les escoles del barri. Aquesta activitat es fa en horari escolar, ja que es tracta d’un primer pas per atraure noies cap aquest esport.

El darrer projecte posat en marxa ha estat l’Escola de Bàsquet, que agrupa 40 nois i noies del barri ( principalment noies ) i que es distribueixen de moment en tres equips. Uns suports clau en aquest projecte han estat el de la Fundació Ricky Rubio, l’Ajuntament i la Diputació de Girona, però també del Club de Bàsquet Girona, del UniGirona Club de Bàsquet, l’empresa Kave Home i un cop més  el projecte l’Associació AASS del barri de Font de la Pólvora.

Galeria


Últimes notícies

Isabel Oliva i Prat, una història inspiradora

Als seus 96 anys, Isabel Oliva i Prat ha aportat molt amb la seva trajectòria en el món de l'educació i, sobretot, en la poesia catalana. Des de ben jove s'ha dedicat a l'ensenyament com a professió, deixant molts records durant el seu pas per…

Rotary Club de Girona i Fundació GironaEst signen Conveni de Col·laboració

El Rotary Club de Girona i la Fundació GironaEst han signat avui un Conveni de Col·laboració per tal de becar a tres nens/es del Projecte Musica a l’Est. Aquest matí, a l’escola sagrada família del barri de Girona est, s’ha formalitzat la…