Esport a l'Est

Què fem?


L’esport ha demostrat ser una eina molt positiva per treballar la inserció social d’infants i joves. Mitjançant l’esport es poden treballar valors transversals claus per al desenvolupament de les persones com l’autoestima, el treball en equip, l’alimentació, la responsabilitat. Els valors treballats junt amb la pràctica esportiva arriben tant als infants com a les seves famílies.  

Des de la Fundació Girona Est s’han creat quatre equips de futbol, de les categories Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví. El futbol és actualment un dels projectes amb millors resultats dels que es duen a terme per a infants i joves i ha aconseguit ja donar sortida a les inquietuds extraescolars de 70 nens i nenes del barri, involucrant a també a les seves famílies. El projecte ha rebut un suport destacat de l’Ajuntament de Girona i del Girona Futbol Club, alhora que ha treballat de la mà de l’Associació AASS, que fa  25 anys opera al barri impulsant projectes educatius i socials.

Durant aquest curs també s’ha iniciat l’activitat de futbol femení, gràcies a la col·laboració de les escoles del barri. Aquesta activitat es fa en horari escolar, ja que es tracta d’un primer pas per atraure noies cap aquest esport.

El darrer projecte posat en marxa ha estat l’Escola de Bàsquet, que agrupa 40 nois i noies del barri ( principalment noies ) i que es distribueixen de moment en tres equips. Uns suports clau en aquest projecte han estat el de la Fundació Ricky Rubio, l’Ajuntament i la Diputació de Girona, però també del Club de Bàsquet Girona, del UniGirona Club de Bàsquet, l’empresa Kave Home i un cop més  el projecte l’Associació AASS del barri de Font de la Pólvora.

Galeria


Últimes notícies

Formació equip de comunicació: Un pas més per esdevenir mitjà de comunicació

La formació contínua del nostre equip de comunicació és un element essencial i necessari que ens permet créixer i millorar en la nostra labor informativa. És per això que els integrants de l'equip de comunicació de la Fundació Girona Est han pogut…

Firma del conveni entre la Fundació Girona Est i el GEIEG

La fundació Girona Est i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) han firmat un nou conveni de col·laboració aquest dimarts amb l'objectiu d'articular accions conjuntes que impulsin, des d'una perspectiva estratègica i col·laborativa, el…