Crida de voluntaris per al projecte Mentoria i Beques

Amb l’inici del nou curs, el projecte de “Mentoria i beques” ha rebut una gran quantitat d’inscripcions, i ara més que mai necessitem voluntaris compromesos per formar part d’aquest projecte.

Què necessitem?

  • Compromís mensual: Busquem persones mentores que puguin dedicar temps de manera consistent, amb un compromís mensual per guiar i acompanyar joves estudiants de post obligatori.
  • Motivació i entusiasme: És essencial que les persones mentores estiguin motivades i tinguin una actitud positiva i proactiva per transmetre la seva experiència personal i professional.
  • Diversitat de perfils: Necessitem mentors d’àmbits professionals molt diversos (robòtica, infermeria, estètica, emprenedoria, mecànica, psicologia, administració, hostaleria, construcció, arts escèniques, seguretat), per oferir als joves un referent del gremi en què estan estudiant.
  • Empatia: Els mentors han de ser capaços de connectar amb les emocions i necessitats dels joves per oferir suport efectiu i personalitzat.
  • Habilitats de comunicació: És important que els mentors puguin comunicar-se de manera clara, respectuosa i constructiva per facilitar un aprenentatge efectiu.

Si vols formar part d’aquest projecte i ajudar els joves en el seu camí educatiu i professional, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del següent formulari: formulari de voluntariat.

El teu suport pot marcar la diferència en la vida d’aquests joves. Gràcies per considerar aquesta oportunitat!