Tancament de curs a la Casa de les Arts

El dimarts 23, es va celebrar el tancament de curs a la Casa dels Arts, amb l’assistència d’educadors, presidents d’àrees i mentors de la Fundació GironaEst. Aquesta jornada va incloure dues dinàmiques per fomentar el treball col·laboratiu i el coneixement mutu entre els participants.

La primera dinàmica, un bingo interactiu, va estar orientada a la presentació personal i a conèixer tots els professionals que treballen a la fundació. Els participants havien de trobar persones amb característiques concretes, permetent així fer preguntes a tothom i interactuar de manera lúdica.

La segona dinàmica, un Kahoot en grups, es va enfocar a avaluar el coneixement dels participants sobre la Fundació GironaEst. Les preguntes estaven dirigides específicament a educadors, mentors i presidents, fomentant la formació de grups heterogenis amb persones de cada àmbit per respondre el millor possible.

La trobada va concloure amb un vídeo recopilatori del curs 2023-2024 i un pica-pica, oferint un moment de reflexió i celebració dels èxits aconseguits durant l’any.