Integrant accions

Des de l’any 1997 l’Ajuntament de Girona impulsa, conjuntament amb totes les entitats socials i educatives que operen al barri,  un important Programa de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions. La idea és sumar i treballar coordinats.  La Fundació també forma part d’aquest Programa i col·labora en el seu desenvolupament i desplegament. El Programa treballa en aspectes com la connectivitat amb Girona (en la línia d’obrir el barri a tothom i també de portar activitats del barri al centre de Girona); seguretat ciutadana i educació. 

D’aquests anys de treball destaquen 3 aprenentatges o elements fonamentals:

  • Cal teixir complicitats amb l’escola del barri i serveis socials, entre d’altres, per no treballar sols i optimitzar els resultats aconseguits.  
  • Cal tenir un projecte clar com a objectiu, en aquest cas amb en la línia de treballar per a una millor qualitat de vida en el barri.
  • Cal treballar la relació individu – família – comunitat (entorn, context)  tenint en compte que la promoció de cada element va vinculada a la promoció de la dels altres.

Galeria


Últimes notícies

Rotary Club de Girona i Fundació GironaEst signen Conveni de Col·laboració

El Rotary Club de Girona i la Fundació GironaEst han signat avui un Conveni de Col·laboració per tal de becar a tres nens/es del Projecte Musica a l’Est. Aquest matí, a l’escola sagrada família del barri de Girona est, s’ha formalitzat la…

L’Escola de Música de GironaEst rep una donació que permet oferir noves beques

Música a l'Est és un projecte de formació musical per a joves d'entre 7 i 12 anys del barri de Girona Est. Amb l'objectiu de seguir potenciant la música com a eina integradora, des de la Fundació s'ofereixen beques musicals per poder seguir…