Integrant accions

Des de l’any 1997 l’Ajuntament de Girona impulsa, conjuntament amb totes les entitats socials i educatives que operen al barri,  un important Programa de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions. La idea és sumar i treballar coordinats.  La Fundació també forma part d’aquest Programa i col·labora en el seu desenvolupament i desplegament. El Programa treballa en aspectes com la connectivitat amb Girona (en la línia d’obrir el barri a tothom i també de portar activitats del barri al centre de Girona); seguretat ciutadana i educació. 

D’aquests anys de treball destaquen 3 aprenentatges o elements fonamentals:

  • Cal teixir complicitats amb l’escola del barri i serveis socials, entre d’altres, per no treballar sols i optimitzar els resultats aconseguits.  
  • Cal tenir un projecte clar com a objectiu, en aquest cas amb en la línia de treballar per a una millor qualitat de vida en el barri.
  • Cal treballar la relació individu – família – comunitat (entorn, context)  tenint en compte que la promoció de cada element va vinculada a la promoció de la dels altres.

Galeria


Últimes notícies

David Rodríguez, de Girona EST a la selecció de Kuwait

David Rodríguez, excoordinador de l'Escola Esportiva Girona EST, ha passat a formar part de l’Staff tècnic d'Andrés Carrasco com a preparador físic a la Selecció Absoluta de Kuwait.   Després d'acceptar el repte d'incorporar-se al cos tècnic de…

En record a Carmen Jiménez, activista de Girona Est 

El passat 28 de desembre de 2020 les xarxes socials es van fer ressò de la mort de la nostra activista Carmen Jiménez, representant de la Plataforma per la Dignitat del barri de Font de la Pólvora de Girona.   Carmen Jiménez va ser un exemple…