Integrant accions

Des de l’any 1997 l’Ajuntament de Girona impulsa, conjuntament amb totes les entitats socials i educatives que operen al barri,  un important Programa de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions. La idea és sumar i treballar coordinats.  La Fundació també forma part d’aquest Programa i col·labora en el seu desenvolupament i desplegament. El Programa treballa en aspectes com la connectivitat amb Girona (en la línia d’obrir el barri a tothom i també de portar activitats del barri al centre de Girona); seguretat ciutadana i educació. 

D’aquests anys de treball destaquen 3 aprenentatges o elements fonamentals:

  • Cal teixir complicitats amb l’escola del barri i serveis socials, entre d’altres, per no treballar sols i optimitzar els resultats aconseguits.  
  • Cal tenir un projecte clar com a objectiu, en aquest cas amb en la línia de treballar per a una millor qualitat de vida en el barri.
  • Cal treballar la relació individu – família – comunitat (entorn, context)  tenint en compte que la promoció de cada element va vinculada a la promoció de la dels altres.

Galeria


Últimes notícies

Ginvest Asset Management nou membre col·laborador de la Fundació Girona Est

La Fundació Girona Est (FGE) i Ginvest Asset Management estrenyen llaços i tenim el plaer de comunicar que Ginvest Asset Management és un dels nous membres de la FGE. Ginvest Asset Management és una societat gestora d'institucions d'inversió…

Rebled Bellvehí Advocats nou membre col·laborador de la Fundació Girona Est

La Fundació Girona Est (FGE) i Rebled Bellvehí Advocats estrenyen llaços per tal de promoure la inclusió social en els Barris de Girona Est. Rebled Bellvehí Advocats és un despatx multidisciplinari que treballa per a empreses i particulars, tant a…