Integrant accions

Des de l’any 1997 l’Ajuntament de Girona impulsa, conjuntament amb totes les entitats socials i educatives que operen al barri,  un important Programa de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions. La idea és sumar i treballar coordinats.  La Fundació també forma part d’aquest Programa i col·labora en el seu desenvolupament i desplegament. El Programa treballa en aspectes com la connectivitat amb Girona (en la línia d’obrir el barri a tothom i també de portar activitats del barri al centre de Girona); seguretat ciutadana i educació. 

D’aquests anys de treball destaquen 3 aprenentatges o elements fonamentals:

  • Cal teixir complicitats amb l’escola del barri i serveis socials, entre d’altres, per no treballar sols i optimitzar els resultats aconseguits.  
  • Cal tenir un projecte clar com a objectiu, en aquest cas amb en la línia de treballar per a una millor qualitat de vida en el barri.
  • Cal treballar la relació individu – família – comunitat (entorn, context)  tenint en compte que la promoció de cada element va vinculada a la promoció de la dels altres.

Galeria


Últimes notícies

Formació equip de comunicació: Un pas més per esdevenir mitjà de comunicació

La formació contínua del nostre equip de comunicació és un element essencial i necessari que ens permet créixer i millorar en la nostra labor informativa. És per això que els integrants de l'equip de comunicació de la Fundació Girona Est han pogut…

Firma del conveni entre la Fundació Girona Est i el GEIEG

La fundació Girona Est i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) han firmat un nou conveni de col·laboració aquest dimarts amb l'objectiu d'articular accions conjuntes que impulsin, des d'una perspectiva estratègica i col·laborativa, el…