Integrant accions

Des de l’any 1997 l’Ajuntament de Girona impulsa, conjuntament amb totes les entitats socials i educatives que operen al barri,  un important Programa de Desenvolupament Comunitari anomenat Integrant Accions. La idea és sumar i treballar coordinats.  La Fundació també forma part d’aquest Programa i col·labora en el seu desenvolupament i desplegament. El Programa treballa en aspectes com la connectivitat amb Girona (en la línia d’obrir el barri a tothom i també de portar activitats del barri al centre de Girona); seguretat ciutadana i educació. 

D’aquests anys de treball destaquen 3 aprenentatges o elements fonamentals:

  • Cal teixir complicitats amb l’escola del barri i serveis socials, entre d’altres, per no treballar sols i optimitzar els resultats aconseguits.  
  • Cal tenir un projecte clar com a objectiu, en aquest cas amb en la línia de treballar per a una millor qualitat de vida en el barri.
  • Cal treballar la relació individu – família – comunitat (entorn, context)  tenint en compte que la promoció de cada element va vinculada a la promoció de la dels altres.

Galeria


Últimes notícies

Entrevista a Ricky Rubio

  La Fundació Ricky Rubio s'adhereix com a entitat col·laboradora a la Fundació Girona Est. Des del Community Team, representats pel nostre company Amin, hem tingut el gran privilegi d'entrevistar a Ricky Rubio, jugador a l'NBA i MVP de…

David Rodríguez, de Girona EST a la selecció de Kuwait

David Rodríguez, excoordinador de l'Escola Esportiva Girona EST, ha passat a formar part de l’Staff tècnic d'Andrés Carrasco com a preparador físic a la Selecció Absoluta de Kuwait.   Després d'acceptar el repte d'incorporar-se al cos tècnic de…