Jornada amb The Ricky Rubio Foundation

El passat dissabte 15 de juny, es va celebrar la clausura del Community Team al Pavelló del Masnou, organitzada per The Ricky Rubio Foundation. Aquesta jornada va reunir diferents escoles del territori per participar a diverses activitats esportives relacionades amb el bàsquet.

Durant el dia, els participants varen tenir l’oportunitat de conèixer Ricky Rubio, una figura destacada al món del bàsquet. Els joves van poder fer-li preguntes sobre la seva trajectòria professional, aprenent dels seus èxits i experiències. Aquesta interacció va ser molt inspiradora per als joves esportistes, que tingueren l’oportunitat de veure de prop un dels seus ídols.

Després de les activitats esportives, es va organitzar un dinar per a tots, oferint un moment de convivència i intercanvi entre els joves de diferents escoles. La jornada va culminar amb una sorpresa final: cada participant va rebre una equipació esportiva.

Aquesta sortida ja està sent una de les activitats més esperades del calendari d’activitats de la Fundació GironaEst. La col·laboració amb The Ricky Rubio Foundation destaca per la seva capacitat de fomentar l’esport i oferir experiències memorables per als joves, enfortint els llaços de la comunitat i motivant els futurs esportistes.