Inici dels Casals d’Estiu a l’Est

S’acaba el curs escolar i arriben les vacances de les activitats anuals de la Fundació. El futbol, el teatre, la música, l’aula oberta o el bàsquet, deixaran pas a una nova activitat. Aquests dies la Casa de les Arts es prepara pel primer campus d’estiu per a adolescents de la FGE.

Una nova proposta emmarcada en un objectiu final i que no és un altre que uns campaments al Bassagoda on hauran de gestionar-se el seu dia a dia i conviure entre tots per poder dur a terme activitats, però també les tasques diàries com: fer-se el menjar o anar a comprar. Per fer-ho, abans tindran dues setmanes on amb els seus monitors duran a terme activitats per interioritzar i obtenir eines pel repte final. En definitiva, poder obtenir els aprenentatges per l’acampada final. A la programació hi ha activitats diverses: des de Kayak, escalada, o cada divendres excursió a la platja.

Pel que fa als nens i nenes de 6 a 11 anys, com el darrer any, es durà a terme el Casal de lleure amb infants que s’organitza de forma col·laborativa amb una altra entitat del barri com és ADIS i emmarcat en el paraigua del Programa de Vacances de l’Ajuntament de Girona. Les inscripcions han estat tot un èxit i s’iniciarà amb una bona participació de nens i nenes de Girona Est.