Música a l’Est
Model pedagògic de formació musical.
Música a l’Est impulsa un model pedagògic de formació musical per a nens i nenes d’entre 7 i 17 anys. El projecte brinda l’oportunitat d’experimentar, gaudir i enriquir-se de la de tot el que la música proporciona a una persona, fent-ho amb una metodologia moderna que pretén educar i despertar la curiositat.
El llenguatge musical, el cant coral, les classes d’instrument i la participació en una formació musical grupal esdevenen vincles d’enllaç entre la realitat dels participants i totes les vivències que adquireixen al voltant de l’Escola de Música a l’Est. El projecte té l’objectiu de treballar els valors positius de la música com a potent eina integradora.
Objectius del projecte
Objectius generals
Practicar l’escolta sensorial, emocional, analítica i reflexiva a través de les arts.
Objectius específics
Incrementar la participació de l’alumnat i les famílies al barri i a la ciutat a través
d’activitats musicals i culturals.
Altres objectius
L’engranatge de Música a l’Est
L’Espai de Música es desenvolupa a través de la col·laboració de:
La Fundació Girona Est
Black Music Big Band
La Fundació Casa de la Música
L'Escola Sagrada Família
Col·laboradora del projecte en la cessió de l’espai, annex a l’Escola. Participen en la coordinació aportant la seva expertesa en el treball amb infants del barri, així com en la gestió dels espais comuns entre l’Escola i l’Escola de Música.
L'Ajuntament de Girona i el Pla d'Entorn Integrant Accions
CESCE i Rotary Club Girona
El projecte ‘Música a l’Est’ no seria possible sense l’imprescindible col·laboració de CESCE i el Rotary Club de Girona. La seva aportació afavoreix la millora de la qualitat formativa, a més d’oferir experiències extraordinàries als nens i nenes.