Actuem al Festivalot!

El passat 1 de juny, els nens i nenes de l’Escola de Música a l’Est varen tenir l’oportunitat de participar al Festivalot, el festival de música en família de Girona. En aquesta ocasió, van compartir escenari amb els alumnes del Gegant del Reg.

Durant el festival, els joves músics van actuar en un combo que va incloure alguna peça compartida amb els alumnes del Gegant del Reg, així com la coral de l’Escola de Música a l’Est. Aquesta actuació conjunta va ser una experiència única i memorable per a tots els participants, reforçant els llaços entre les dues escoles de música i fomentant la passió per la música.

A més de les seves actuacions, els nens i nenes van tenir l’oportunitat d’assistir al concert de Lil Dami, un fet emocionant que va aportar un valor afegit a la seva participació en el festival. Aquesta activitat va ser molt ben rebuda, ja que l’any passat també hi van assistir i van gaudir molt de l’esdeveniment.

Així doncs la participació en el Festivalot no només va oferir als joves músics una plataforma per mostrar el seu talent, sinó que també els va proporcionar una experiència educativa i divertida, enriquint la seva formació musical i creant records inoblidables.